April 16, 2018 – 11:44 AM | No Comment

In baza Articolului 14 din Statutul Asociatiei Clubul Alpin Roman (CAR), cu sediul in Bucuresti, B-dul Regina Elisabeta nr. 35, Ap. 7, sector 5, Consiliul Director Convoacă Adunarea Generală a Asociaților din cadrul CAR, la …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » in reflector

23–25 Sep. – “Alpiniada Universitara de vara” si “Intalnirea Veteranilor”

Submitted by on July 18, 2011 – 4:52 PM4 Comments

In perioada 23-25 septembrie 2011 va avea loc, in Muntii Bucegi, cu “tabara de baza” la Caminul Alpin / Refugiul Costila, o noua editie a “Alpiniadei Universitare de vara” si a “Intalnirii Veteranilor”, activitati organizate de Sectia Bucuresti a Clubului Alpin Roman si cuprinse in calendarul C.A.R. 2011. Pe langa parcurgerea unor trasee de alpinism si escalada din zona, vor fi organizate si o serie de ateliere de instruire pe teme alpine.

Ca intodeauna, cu ocazia alpiniadelor si festivalurilor alpine, cazarea la Caminul Alpin (in limita celor aproximativ 50 de locuri disponibile) este gratuita.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa-l contactati pe Dan Vasilescu pe email: alpinexpert(la)evonet.ro.

4 Comments »

 • Ciobanu Ovidiu says:

  Stimate D-le Dan Vasilescu si dragi prieteni, Va rog sa-mi transmiteti cateva informatii suplimentare privind “Intalnirea Veteranilor” in perioada 23-25 septembrie 2011 ( activitati organizate, program, conditii participare,posibilitati campare, etc.)Mentionez ca nu mai sunt membru al C.A.R. din anul 1998., dar toate amintirile legate de club sunt inca vii.

  Cu multumiri,
  Ovidiu Ciobanu

 • admin says:

  Domnule Ciobanu,

  In acest an am organizat Intalnirea Veteranilor impreuna cu Alpiniada Universitara pentru a da posibilitatea tinerilor sa se intalneasca cu inaintasii lor, si invers.
  Se propune ca sambata dimineata fiecare sa parcurga un traseu, mai greu sau mai usor, dupa posibilitati. Chiar o plimbare la refugiu este binevenita pentru veterani, ca sa vada nivelul actual de performnata.
  Seara ne-am programat expuneri de fotografii si filme din amintiri si din realizarile recente.
  Cazarea la Caminul Alpin este gratuita, dar trebuie rezervata din timp prin sectia la care ati activat (banuiesc Cluj).
  Deci sunteti binevenit incepand cu vineri seara.

  Cu stima,
  Dan Vasilescu

 • Manifestarea a picat nefericit pentru mine, care lucrez la fix, sîmbătă, adică la mijloc! Aş veni totuşi duminică, pe la 11, să arunc un prim ochide familiarizare cu arhiva, cu ce iar prinde mai bine ca organizare. Eventual să aduc şi pitoanele gen Comănescu/Frim de care am pomenit în altă parte.
  Mai e ceva lume la Cămin, duminică?

  Mircea

 • admin says:

  Cu siguranta va fi lume la Camin si duminica!