Convocator – Adunarea Generală a Clubului Alpin Român
March 26, 2021 – 8:00 AM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 22 Martie 2021, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 25 Aprilie 2021 ora 10:00 la Sediul Clubului Alpin Român din Str. Regina …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » pe munte

Memorial Bebe Nistorescu

Submitted by on September 26, 2013 – 10:39 AMNo Comment
Sambata 14.09.2013 s-a desfasurat in Ch. Dambovicioarei prima editie a memorialului Bebe Nistorescu, colegul nostru de club care ne-a parasit neasteptat din randurile noastre.
Bebe s-a bucurat foarte mult pentru traseul “Hornul lui Bebe” pe care l-am dedicat lui si chiar a parcurs prima lungime de coarda, in urma cu trei ani, dar a doua lungime nu a mai apucat sa o faca, dupa numai doua luni s-a rupt brusc, firul vietii lui, in muntii Rodnei.
Memorialul a fost organizat de Servicul Judetean Salvamont Arges pe baza unui program european, la care colegul nostru Sasa Halibei si alpinistii lui au realizat 12 trasee noi de escalada, foarte bine concepute si aranjate de Iulian Milea.
In concurs au fost inscrisi peste 100 de sportivi, incepand cu copii de sase anisori si incheind cu marii performeri ai judetului Arges: Vlad Teofil, Marius Gane, Alex Lungan, Tibi Biolan si altii, multi dintre ei membrii CAR.
Despre organizare si rezultate nu am multe de comunicat, las aceasta placere colegei noastre Camelia Manea, care a fost si ea, ca si Vasile Petec si cu mine, arbitrii de traseu.
Vremea nu a tinut cu noi, o ploaie de toamna ne-a insotit in partea doua a zilei si a scurtat putin din amploarea concursului.
In ansamblu, concursul a fost o reusita si exista toate conditiile materialele si umane ca sa fie urmat de alte trei editii in anii viitori.
Dan Vasilescu

Comments are closed.