Curs alpinism – “multipitch” parcurgerea traseelor de mai multe lungimi de coarda
September 14, 2017 – 7:32 PM | Comments Off on Curs alpinism – “multipitch” parcurgerea traseelor de mai multe lungimi de coarda

Curs alpinism – “multipitch”
Cursul se adresează celor care dețin noțiuni de escaladă în sală sau la stâncă și doresc să practice cățărarea în mediul alpin, pe mai multe lungimi de coardă.
Locație: Refugiul Coștila    Perioada:  7 – …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » pe munte

Anunt short-list candidati Next Summit

Submitted by on May 23, 2017 – 9:25 PMNo Comment

Ne bucuram sa invitam urmatoarele persoane la atelierul de evaluare NEXT SUMMIT (http://www.clubulalpinroman.net/proiecte/mentorat-alpin/), care va avea loc in weekendul 27-28 Mai la Busteni:

 1. Gyuri Majercsik
 2. Dragos Knappe
 3. Ioana Bitoiu
 4. Alina Marin
 5. Alin Rosmalin
 6. Alina Madalina Rosu
 7. Juca Alexandru Cosmin
 8. Adrian Andras
 9. Ionut Bunea
 10. Cristina Branescu
 11. Raul Tendler
 12. Razvan Turcas
 13. Alin Hapca
 14. Simina Sirbu
 15. Tudor Zaganescu

Ordinea este aleatorie, nu reprezinta o clasificare.

Atelierul de evaluare va avea loc la Busteni, intalnirea fiind sambata dimineata la ora 9 la Caminul Alpin. Intr-una din cele doua zile vom face un traseu usor de alpinism iar in cealalta zi vom merge la catarare la stanca, ne vom orienta in functie de vreme. Maine (24.05) vom contacta participantii prin email pentru a furniza mai multe detalii.

Costurile atelierului sunt de 50 de lei per persoana. Pentru cei care doresc sa se cazeze la Caminul Alpin, contributia la utilitati este de 30 lei/ persoana sau 20 lei/persoana pentru membrii CAR. Mai departe, doar pentru cei admisi final in program (cel tarziu pe 30 mai anuntam lista finala), se va solicita taxa de program de 500 lei.

Mult succes !

Comments are closed.