Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, in reflector, Ultimele noutati

Convocator Adunarea Generală a Clubului Alpin Român – Decembrie 2021

Submitted by on November 19, 2021 – 7:03 AMNo Comment

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 13 Octombrie 2021, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 18 Decembrie 2021 ora 10:00 la Caminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea de zi au fost aprobate următoarele puncte:
1. Alegeri in conducerea Clubului Alpin Român
2. Descarcarea de gestiune a vechii conduceri a Clubului Alpin Român.
3. Supunerea aprobării de către Adunarea Generală a Clubului Alpin Român a cererilor de infiintare a noilor sucursale – Dej si Constanța.
4. Discutarea și aprobarea strategiei viitoare de dezvoltare a CAR.

Conform Statutului, sucursalele și filialele trebuie să desemneze reprezentanții care vor avea drept de vot la această adunare generală printr-o adunare generală desfășurată înainte de Adunarea Generală a Clubului Alpin Român.

La numarul de voturi pt fiecare filială / sucursală / central se ia in considerare nr de membrii ai filialei / sucursalei / central care au platit cotizatia pe anul calendaristic in curs cu cel putin 20 de zile inainte de desfăsurarea Adunării Generale.

În cazul în care reprezentanții întruniți la adunarea generală nu întrunesc 50%+1 din voturi, adunarea se va reprograma la o dată ulterioară.

Candidatii pentru functiile de conducere a CAR Central vor trebui sa depuna o scrisoare de intentie si un CV pe adresa contact@clubulalpinroman.net pana pe data de 5 Decembrie 2021. Toate CV-urile și scrisorile de intentie vor fi puse la dispozitie prin canalele interne de comunicare ale filialelor / sucursalelor pentru a fi disponibile tuturor membrilor pentru consultare.

Comments are closed.