Home » Cum devin membru?

Cum devin membru?

Orice persoana fizica poate dobandi calitatea de membru al Clubului Alpin Roman in baza unei cereri scrise adresate Presedintelui (o puteti descarca aici in format .pdf), a recomandarii din partea a doi membri votanti, a platii cotizatiei pentru anul in curs si a taxei de inscriere. La cerere se anexeaza o fotografie tip pasaport si, unde este cazul, o declaratie, pe proprie raspundere, care sa ateste lipsa veniturilor proprii, a calitatii de student sau de pensionar.

Puteti sa trimiteti cererea scanata impreuna cu o fotografie in format digital (care va aparea pe legitimatia de membru) la adresa de email contact@clubulalpinroman.net dar in final ea va trebui sa ajunga si in format fizic la presedintii sectiilor unde va inscrieti.

<>

Taxa anuala de membru: 100 LEI

Plata anticipata pana la 31 martie: 90 LEI

Taxa anuala de membru elevi, studenti si pensionari: 60 LEI

Plata anticipata pana la 31 martie: 50 LEI

<> Taxa de inscriere (legitimare) este in valoare de 50 lei si se plateste o singura data la inscrierea in Club, nu anual.

Nota: Pentru anul 2018, data limita pentru plata anticipata se prelungeste pana la 26 Mai 2018.


Plata se face direct in contul Clubului Alpin Roman deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA SUCURSALA SECTOR 2 – RO23RNCB0073049975210001

Pentru recomandari va rugam sa contactati presedintii sectiilor unde domiciliati. Adresele de contact se gasesc la sectiunea Organizare -> Sucursale și Filiale.

Dupa ce Consiliul Director aproba cererea persoana devine membru al Clubului Alpin Roman si i se elibereaza legitimatia de membru. Pentru a intra in posesia legitimatiei de membru va rugam de asemenea sa va adresati sectiilor de care apartineti sau daca nu este posibil va putem trimite legitimatia prin posta.

Daca sunteti deja membru si doriti sa obtineti viza pe anul in curs va rugam sa cititi aici.