Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, Ultimele noutati

Concert caritabil pentru sustinerea exploratorului Alin Totorean, 6 martie

Submitted by on February 24, 2011 – 2:10 PMNo Comment

WE DEDICATE 1 DAY TO A MAN WHO DEDICATED HIS LIFE

Bright acoustic – Acoustic covers 

Club Mojo Bucuresti, organizeaza duminica 06 Martie 2011, incepand cu ora 20.00, un concert caritabil cu Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima si Titus Constantin cu Iulia Mitrea si trupa Rapsotree avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea lui Alin Totorean, explorator, fotograf, reporter TV, in lupta lui impotriva cancerului.

Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum. 42 de ani. A strabatut sute de kilometri in singuratate in Mongolia, Turcia, India, Maroc, Bolivia, Etiopia si a realizat prima expeditie romaneasca solitara a continentului Australian. A purtat numele Romaniei in cele mai neatinse locuri, si prin proiectul sau, “Descopera-ti semenii”, lansat in 2003, ne-a apropiat pe toti de culturi despre care nu auzisem vreodata. Multi dintre noi nu am avut pana acum ocazia sa il cunoastem pe Alin Totorean, dar felul in care isi povesteste calatoriile si isi prezinta colectia de fotografii pe care o imbogateste cu fiecare expeditie ma face sa cred ca suntem cu el peste tot unde merge.

Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa se plimbe alaturi de Alin mai multe informatii gasiti pe: http://www.wildtrack.ro/

Desertul pe care exploratorul, speologul, realizatorul TV, fotograful, omul, Alin Totorean il strabate acum e diferit de orice loc pe care planifica sa il viziteze. Se numeste liposarcom mixoid de grad inalt.

http://lumeamare.ro/wp-content/uploads/2010/09/diagnostic-Alin-Totorean.pdf

http://alin-totorean.blogspot.com/

Alin are nevoie de suport

El momentan nu are o sursa de venit fiind in pozitia de a-si vinde apartamentul din Arad deoarece are nevoie de bani atat pentru el cat si pentru mama lui care este foarte bolnava si  este internata intr-un azil deoarece este singurul loc in care poate beneficia de asistenta permanenta.

Orice suma si orice gest este mare. Am reusit impreuna lucruri importante, iar acum e timpul sa o mai facem inca o data. Suma donata merge integral in contul personal al lui Alin Totorean. Nici un procent din aceasta suma nu este folosita in scop de promovare

Cont nr. RO49.RNCB.0016.0054.6682.0001

Titular cont:  Totorean Ion

Deschis la BCR – Ag. Avram Iancu, Arad

Partenerii nostri in aceasta cauza sunt: 4Arte, Asociatia Speologica Focul Viu, Calendarevenimente.ro, Clubul Alpin Roman, Diseara.ro, Facultate de Geografie, Universitatea din Bucuresti, Folk4Me, FolkBlog, GoingOut LifeStyle, iConcert.ro, Let’s Rock, Metalhead, Metropotam, Mixul de Cultura, Muzica buna, Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Zuu, Radio3Net Florian Pittis, Rock-on.ro, YouMago.ro.

Comments are closed.