Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » pe munte

CAR U Cluj: Acțiune de Educație Montană în Apuseni

Submitted by on December 15, 2015 – 9:58 PMNo Comment

Vineri 11 decembrie 2015 voluntarii CAR Secția Universitară Cluj i-au vizitat pe cei 200 de copii care învață în școlile din satul Băișoara și stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj unde le-au împărțit cadouri și materiale educative. Acțiunea face parte din programul de educație montană în zonele rurale din Apuseni lansat în 2015 odată cu cea de-a V-a ediție a competiției de alergare montană Maraton Apuseni msg systems. Prin intermediul programului CAR și partenerul oficial msg systems își propun organizarea de cursuri, tabere, ateliere și activități educativ-sportive destinate comunității locale și în special copiilor și tinerilor din Apuseni. Echipa CAR U Cluj a fost însoțită și de membri ai Serviciului Public Salvamont Cluj care și-au declarat sprijinul pentru organizarea de acțiuni similare pe viitor.

Le mulțumim membrilor CAR U Cluj Anca Brisan, Mihai și Mihaela Constantinescu, Ilinca Alexandrescu, Florin Grec, Geta Oltean, Riza Ioana, Anca Berlo, Mihnea Prundeanu și Vasile Cipcigan pentru implicare în organizarea acțiunii, precum și sponsorului acțiunii msg systems.

Comments are closed.