Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, instruire

Schimbare locație zi de aplicații Garmin Avalanche Safety Course

Submitted by on March 1, 2016 – 3:18 PMNo Comment
Garmin Avalanche Safety Course_event banner

Din cauza lipsei zăpezii la Șesu Cald la baza pârtiei Buscat, aplicațiile practice din ziua a doua se vor muta la Bâlea Lac. Pentru a doua zi de curs refacem înscrierile și vă învităm să bifați în formularul de înscriere răspunsul Da, particip la a doua zi de aplicații la Bâlea Lac. (click pe link pentru formular). Înscrierile se vor face până joi 3 martie la ora 15:00 moment în care vom închide formularul de înscrieri.

Transportul nu este organizat și suportat de organizatori. Sosirea la punctul de întâlnire de sâmbătă 5 martie 2016 se va face pe cont propriu.

Detalii Garmin Avalanche Safety Course

Loc de intalnire: Bâlea Cascadă în parcarea de lângă stația de telecabină la ora 09:00 – 09:30.Ne vom împărți pe grupuri și vom urca împreună până la Bâlea Lac unde vor avea loc aplicațiile.

Programul:

  • Studiul zapezii: profile de zăpadă și teste specifice
  • Metode de siguranță: căutarea victimelor în avalanșă cu DVA-uri

Programul se va încheia la ora 15:00 iar participanții vor putea coborî cu telecabina spre Bâlea Cascadă și locul de parcare.

Vă recomandăm să vă îmbrăcați cu haine groase, ghete de iarnă, mănuși, căciulă și să aveți cu voi bețe de ski și un rucsac mic pentru haine suplimentare și alimente.

Pentru orice informații suplimentare vă rugăm să ne scrieți la mihnea@mihneaprundeanu.com iar echipa noastră vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Vă așteptăm cu drag!

Comments are closed.