Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, in reflector, pe munte

Lansarea programului de mentorat alpin NEXT SUMMIT, Editia II

Submitted by on April 29, 2017 – 4:57 AMNo Comment

 583

Deschidem înscrierile pentru programul de mentorat alpin
NEXT SUMMIT 

Editia a II-a

Se împlinește un an de când a început programul de mentorat Next Summit, an în care am evoluat, am legat prietenii, am creat parteneri de coardă, am urcat trasee noi, mai dificile, mai complexe.

Este momentul să lăsăm absolvenții să își caute noi provocări și să începem un nou drum, alături de o nouă promoție. Ne bucurăm așadar să anunțăm deschiderea înscrierilor pentru ediția a II-a a programului de mentorat alpin.

Programul se desfășoară pe perioada unui an de zile și constă în ture-atelier (Calendar orientativ) care îți vor dezvolta educația alpină, tehnica și te vor ajuta să avansezi ca nivel în trasee de alpinism. Pe parcursul programului vei avea ocazia să “furi” cunoștințe de la mentori cu experiență, vei cunoaște oameni noi, vei rezolva situații reale.

Mentori care s-au implicat anul trecut în programul de mentorat, și cărora le mulțumim din nou, pentru sprijinul acordat: Mihnea-Radu Prundeanu, Alexandru Păun, Bogdan Vasile Dumitrică, Cosmin Andron, Andrei Zamfir, Teofil Vlad, Marius Gane și Nelu Săcărea.

Aplicațiile sunt deschise atât pentru membrii clubului cât și pentru non-mebri.

Mai multe informații și formular de aplicare pe www.clubulalpinroman.net/proiecte/mentorat-alpin

Număr limitat de locuri în program – 10 persoane
Data limită pentru trimiterea aplicațiilor – 10 mai

Anunțarea celor admiși – 11 mai

Comments are closed.