Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » in reflector

Comunicat oficial al Clubului Alpin Român

Submitted by on May 12, 2017 – 11:13 AMNo Comment

sigla-CAR-updatecdr9Aducem la cunostinta membrilor și simpatizanților Clubului Alpin Român încă odată că pagina oficială de internet a CAR este www.clubulalpinroman.net, iar pagina oficiala de facebook este Clubul Alpin Român – Romanian Alpine Club și că pe internet există două site-uri www.clubulalpinroman.org și www.clubulalpinroman.ro și o altă pagină de facebook cu același nume și administratorii acestor pagini își arogă calități pe care în acest moment nu le dețin. Dl. Eugen Popescu își arogă funcția de Secretar General CAR și dl. Pupeza Mihai funcția de Președinte CAR.

Dl. Pupeza și-a dat demisia în mod oficial în anul 2010, fiind consemnată această decizie în adunarea generală din acel an. Demisia poate fi accesată aici.

În acest moment Adunare Generală din 8.12.2014 organizată de Mihai Pupeza, Eugen Popescu și Mircea Sandulescu, în care aceste persoane s-au ales în funcții de conducere a fost blocată în justiție, procesul aflandu-se în apel.

În această Adunare Generală organizată de 3 persoane, din care la momentul respectiv doar 1 era membru cu drept de vot au stabilit o taxă anuală de 1000 de euro și taxă de înscriere în club de 100 de euro cu scopul vadit de a elimina din club toti membrii existenți, prin imposibilitatea acestora de a plăti această taxă.

Dl. Pupeza a pierdut definitiv procesul cu privire la contestarea adunării generale din anul 2013 în care Cosmin Andron a fost ales Președinte, și trebuie sa platească cheltuieli de judecată Clubului Alpin Român.

Pentru mai multe informații despre dosarul adunării generale din 8.12.2014 33471/302/2014 si 33471/302/2014*.

În prezent până la încheierea proceselor conducerea este asigurată de consiliul director din 2006 prin Dl. Dan Vasilescu în funcția de Vicepreședinte, Dan Sârdan, membru în Consiliul Director și Liliana Becea, membru în consiliul director

Rugăm pe cei care își arogă niste funcții în CAR fără a avea o bază legală, să se abțină până la încheierea proceselor de la a face afirmații în numele CAR și de a avea poziție publică ca reprezentanții Clubului Alpin Român.

De asemenea aducem la cunoștință membrilor că ultima conducere aleasă de către membrii Clubului Alpin Român a avut loc la Cheile Turzii și este formată din :

Păun Alexandru – Presedinte
Daniel Sârdan – Vicepresedinte
Mihnea Prundeanu – Vicepresedinte
Cotyso Igna – Secretar General
Laurențiu Simion – Membru CD
Mihai Constantinescu – Membru CD
Alexandru Halibei – Membru CD

Această adunare generală este și ea contestată în instanță de aceleași persoane care își arogă funcțiile de Președinte (Mihai Pupeza), vicepreședinte (Mircea Sandulescu), secretar general (Eugen Popescu) și se află în așteptare încheierii procesului legat de contestarea de către membrii Clubului Alpin Român a Adunarării Generale din 8.12.2014.

Nu în ultimul rând, unor membrii din Clubul Alpin Român, precum Cosmin Andron dar și altor persoane din club le este știrbită imaginea prin prezentarea unor informații denaturate și neconforme cu realitatea, de exemplu în legătură cu expediția din Himalaya a lui Cosmin Andron şi Cristina Pogacean, expediţie care a fost  nominalizata pe lista lunga la Piolet D’Or, el fiind acuzat pe nedrept de minciună în legătură cu acest subiect.
Pentru consultarea acestei liste de nominalizări vă rugăm să accesați link-ul următor: Piolet D’or Nominee – Long List 2014

Semnat:
Consiliul Director
CAR din 2006

Consiliul Director
CAR din 2015

Comments are closed.