Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » pe munte, Ultimele noutati

Tabara traditionala de vara Rarau – Pietrele Doamnei 14-17 iunie

Submitted by on April 20, 2018 – 7:17 AMNo Comment

Salut prieteni

E al treilea an în care CAR Cluj Universitar organizează tabăra de vară din Rarău, eveniment la care Facultatea de Geografie din Iași ne este colaborator, întrucât ne pune la dispoziție facilitățile stației meteorologice de acolo.

Vom face cățărare pe stâncă la Pietrele Doamnei, pentru începători si avansați, iar doritorii de drumeție vor face ture de o zi in masiv.

Statia meteo are camere de 2, 3 si 4 paturi, curate, cu dusuri si toalete bine intretinute la fiecare etaj, bucatarie si loc de servit masa, dar si loc de campare pentru cei care doresc să doarmă la cort. Doru, meteorologul de acolo, pe care mulți îl cunoașteți de la Cuxi, promite că ne ajută să facem și o mâncărică la ceaun, că doar n-o să-i spună gulaș… : )
Îi rugam pe cei interesați să se noteze în tabel, sau să ne anunte din timp, pentru că locurile se vor ocupa în câteva zile. Revenim cu detalii in zilele urmatoare. Pe curând!

Cotyso Igna
0747491588

Comments are closed.