Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’
July 11, 2019 – 4:19 PM | Comments Off on Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’

                                                                           
Joi, 11 iulie 2019 / Cluj-Napoca

Clubul Alpin Român
Filiala Cluj organizează în intervalul 12 – 13 iulie 2019 tabăra de vară pentru
copii ’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’ sub umbrela cauzei msg
Maraton Apuseni. …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » pe munte

Incursiuni in zona Mont Blanc

Submitted by on April 20, 2011 – 9:51 AMNo Comment
de Mihnea Prundeanu
Suntem la poalele Mont Blanc-ului pentru prima data la sfarsit de martie eu, Delia, Stefan si Claudiu. Chamonix-ul nu este la fel de incarcat de flori cum este vara si parca sunt mai putini turisti. Este insa foarte placut si linistitor. In aparenta, pe versantii vaii Chamonix-ului nu pare sa fie prea multa zapada, insa sus, peste altitudinea de 2500 m este iarna serioasa si se schiaza in conditii bune.
Pentru primele doua zile in vale se anunta ploaie iar sus pe munte ninsoare. Avem timp suficient sa cautam prin magazine cateva lucruri care ne lipseau din echipament (bocanci, manusi, ochelari pentru ghetar, diverse). Reducerile din magazine in aceasta perioada sunt chiar foarte atragatoare… ahh, de-as fi stiut incercam sa vin cu mai multi bani in buzunar.
Miercuri seara trebuie sa vina in Chamonix si Cristina Pogacean si Cosmin Andron si poate daca va fi vreme buna vom urca impreuna spre Aiguille du Midi. Pana atunci insa profitam toti patru de ziua superba de marti si urcam cu telecabina de la Grande Montets pentru o tura pe schiuri pe ghetarul Argentiere. De sus totul se vede superb. Numai Mont Blanc-ul si Dru-ul se ascund in spatele unor caciuli de nori, nedorind inca sa iasa pentru marele spectacol.

Comments are closed.