Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » in reflector, Ultimele noutati

Clubul Alpin Român oferă membrilor săi, în premieră, o asigurare de accident și una de călătorie în străinătate pentru activități montane

Submitted by on August 20, 2020 – 9:16 AMNo Comment

Practicanții sporturilor și activităților montane și de aventură care sunt membri ai Clubului Alpin Român pot beneficia de asigurări de călătorie și/sau de accident.

Cele două asigurări sunt complementare și pot fi achiziționate împreună sau separat, în funcție de nevoile voastre.

Asigurările acoperă o gamă foarte largă de activități: alpinism, escaladă, via ferrata, drumeție, schi, schi de tură, snowboard, rafting, parapantă, paragliding, ciclism, mountain bike etc.

1. Asigurarea pentru călătorie

Asigurarea pentru călătorie în străinătate, de la Generali România SA prin brokerul nostru Millenium Insurance Broker (MIB) decontează cheltuielile cu intervenții în cazurile de urgență/viață în pericol (accident, îmbolnăvire), până la limita de 30.000 EUR/persoană.
Asigurarea acoperă orice călătorie organizată în străinătate pe cont propriu sau prin participarea la evenimente organizate de Clubul Alpin Român.
Limita maximă de altitudine este de 6000m, perioada minimă de asigurare este de 3 zile consecutive, iar cea maximă de 56 de zile/an.
Limita de vârstă pentru această asigurare este de minim 18 ani.

Pentru mai multe detalii despre poliță, vă încurajăm să deschideți oferta Generali.

1.1 Costuri

Costurile cu Asigurarea de Călătorie pentru membrii CAR includ primele de asigurare și administrarea conturilor clubului. Primele de asigurare se plătesc în funcție de categoria de vârstă:

  • Între 18 – 64 de ani – 8 RON/zi pentru călătorii în Europa și 17 RON/zi pentru călătorii în restul lumii
  • Între 65 – 79 de ani – 12 RON/zi pentru călătorii în Europa și 30 RON/zi pentru călătorii în restul lumii
  • Peste 80 de ani – 27 RON/zi pentru călătorii în Europa și 70 RON/zi pentru călătorii în restul lumii

1.2 Țări acoperite

Generali Romania, prin Europassistance, oferă această poliță care acoperă întreaga lume, cu excepția României sau a țării de domiciliu a asiguratului, a țărilor din lista aceasta.
De asemenea asigurarea nu oferă acoperire în țările: Irak, Iran, Afganistan, Siria, Liban, sau în orice zonă de conflict (de ex. Turcia – Ararat, în apropiere de graniță cu Armenia și Iran).

1.3 Contact

Asigurarea de călătorie CAR (Certficatul de asigurare) se obține prin trimiterea unui e-mail, cu cel putin 3 zile lucrătoare înainte de călătorie, la daniel.lacusteanu@myinsurance.ro. Pentru orice alte informații, apelați cu încredere la colegul nostru, Daniel Lăcusteanu +40729222411 sau +40748047484 Whatsapp.
Puteți descărca aici Condițiile de asigurare și Oferta Generali.
Veți primi Certficatul de asigurare direct de la Generali, imediat dupa emitere. Daniel Lăcusteanu vă va trimite pe e-mail și/sau WhatsApp toate informațiile necesare.

1.4 În caz de accident

În cazul unui incident/urgență medicală în străinătate, pentru a beneficia de serviciile medicale de urgență acoperite de poliță, înainte de orice acțiune, apelați la Europassistance Ungaria, telefon +3614584438 sau +3614584444.
Dacă este nevoie de ambulanță sau de alt mijloc de transport de urgență, sunați la 112 sau la numărul de urgență din țara respectivă.
Procedura de urmat în cazul producerii unui incident asigurat poate fi descarcată aici


2. Asigurarea pentru accident

Asigurarea de accidente, de la Asito Kapital prin brokerul nostru INK Consultanță — Broker de Asigurare SRL oferă indemnizații / despăgubiri pentru evenimentele produse în timpul activităților specifice CAR, în România și întreaga lume, direct proporționale cu valoarea poliței.
Efectele asigurate în caz de accident sunt decesul, invaliditatea permanentă, fracturile și operațiile. Sumele sunt încasate pe baza biletului de externare care cuprinde diagnosticul, indiferent dacă spitalul este de stat sau privat.
Limita de vârstă pentru această asigurare este de 14-65 ani.
Asigurarea este valabilă 1 an de la data intrării ei în vigoare.

Pentru mai multe detalii despre poliță, vă încurajăm să deschideți oferta Asito Kapital.

2.1 Condiții de asigurare

Asigurarea de accidente CAR este valabilă în caz de accident indiferent că acesta s-a produs pe munte, pe șosea, acasă sau la locul de muncă. Practic, deținătorul poliței este asigurat 24/7. Ca localizare, e valabilă în toată lumea, fără limită de altitudine. Pentru lista excluderilor, consultați Cap. 3 din condițiile de asigurare ale poliței.

2.2 Costuri

Asigurarea de accidente CAR de bază începe de la o primă de asigurare de 100 RON/an și are opțiunile de 200 RON, 500 RON și 1000 RON. Pentru cele de 500 și, respectiv, 1000 RON, plata se poate face în două rate semestriale și, respectiv, patru rate trimestriale.

2.3 Contact

Puteți obține mai multe informații despre această asigurare de la dl Bogdan Brînză +40724299591.

2.3 În caz de accident

Asigurarea de accidente CAR – În cazul în care ați suferit un accident, pentru a intra în posesia indemnizației de despăgubire, apelați brokerul Bogdan Brînză la telefon +40724299591

Comments are closed.