Home » Cum devin membru?

Cum devin membru?

Ca noutate orice persoană juridică poate deveni membru al Clubului Alpin Român. Pentru mai multe detalii vă rugăm să trimiteți un email prin formularul de contact, conducerii Clubului Alpin Român.

Orice persoana fizică poate dobandi calitatea de membru al Clubului Alpin Roman in baza unei cereri scrise adresate conducerii sucursalei / filialei la care doriți să vă înscrieți (o puteti descarca aici in format .pdf),  a platii cotizatiei pentru anul in curs si a taxei de inscriere. La cerere se anexeaza o fotografie tip pasaport si, unde este cazul, o declaratie, pe proprie raspundere, care sa ateste lipsa veniturilor proprii, a calitatii de student sau de pensionar.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu accepta în club persoane care prin acțiunile lor au lezat în trecut imaginea clubului, sau au intrat în conflict cu membri ai Clubului Alpin Român.

Puteti sa trimiteti cererea scanata impreuna cu o fotografie in format digital (care va aparea pe legitimatia de membru) la adresa de email contact@clubulalpinroman.net.

Taxa anuala de membru: 100 LEI

Plata anticipata pana la 31 ianuarie: 90 LEI

Taxa anuala de membru elevi, studenti si pensionari: 50 LEI

Al doilea membru al familiei beneficiază de 50% reducere la plata cotizației (nu se aplică reducere la reducere).

Data limita pentru plata cotizatiei este 31 Martie anul curent.
Dupa această dată dacă nu s-a confirmat plata se pierde calitatea de membru.

Taxa de inscriere (legitimare) este in valoare de 50 lei si se plateste o singura data la inscrierea in Club.

Dacă vă pierdeți calitatea de membru va trebui la reinscriere să plătiți din nou taxa de înscriere de 50 de lei.

 Adresele de contact ale sucursalelor și filialelor le puteți consulta pe  Organizare -> Sucursale și Filiale.

Dupa ce Consiliul Director aproba cererea persoana devine membru al Clubului Alpin Roman si i se elibereaza legitimatia de membru. Pentru a intra in posesia legitimatiei de membru va rugam de asemenea sa va adresati sectiilor de care apartineti sau daca nu este posibil va putem trimite legitimatia prin posta.