Home » Alpinism: Abilități de vară

Alpinism: Abilități de vară

Este un manual dezvoltat de Petzl Foundation și Uniunea Internațională a Asociațiilor de Alpinism (UIAA) și tradus de Clubul Alpin Român de către Raluca Ana (membră a Clubului Alpin Român Sucursala Brasov și Traducător Autorizat pe limba engleză, montaniard pasionat împreună cu Alexandru Păun (președintele Clubului Alpin Român și președintele Sucursalei Brașov).

Manualul are 392 de pagini de informații din mai multe domenii fiind o resursă cu practici de ultimă oră pentru orice montaniard care dorește să se perfecționeze, să capete noi competențe și să meargă în siguranță pe munte și pe trasee de alpinism.

Puteți găsi în paginile cărții informații importante despre mediul natural, orientare, meteorologie, prim ajutor, conducerea unui grup, nutriție și hidratare, pericole pe munte.

Cartea are 3 capitole distincte vaste legate de Drumeții alpine, Cățărare și Alpinism cu diverse tehnici pentru cățărarea la escaladă, cățărarea multipich, mersul pe ghețari, salvarea din avalanșe, salvarea din crevase.

Pentru comenzi:
https://forms.gle/ac4XYU8HJdZbQJE39