Alianța pentru Cabane Montane – comunicat de presă
July 13, 2023 – 6:50 AM

Lumea asociațiilor montane din România a înregistrat zilele acestea o premieră. Cele trei asociații cu îndelungată tradiție – Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor (SKV), Clubul Alpin Român (CAR) și Societatea Carpatină Ardeleană (EKE) am decis …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, Ultimele noutati

Proiectie: “Visul unor nopti de iarna″, 10.05 la Cluj

Submitted by on May 5, 2011 – 4:50 PMNo Comment

Toti iubitorii de munte ” visam” la trasee, la creste care ne-au placut sau pe care inca nu le-am parcurs. Sau inca nu si iarna.
“Visam” la ele mai ales inainte de a adormi, dar uneori si in timpul somnului ! La creste inzapezite visam in toate anotimpurile, dar mai ales cand ele sunt deja imbracate in mantia alba de “Cavaler al Ordinului Mihai Viteazu”. Visam mai ales la o anumita creasta nu prea lunga, dar ingusta si spectaculoasa, care uneori ne-a primit, alteori ne-a respins. Pe care eu am parcurs-o iarna prima data cu Misi Szalma cu 40 de ani in urma si de mai multe ori de atunci incoace, fie intreaga si partial. Si visam s-o reparcurg si cu cativa dragi colegi de Club !

De pe acea Creasta Mult Dorita va invitam sa vedeti imagini in seara de marti 10 mai. Proiectia “Visul unor nopti de iarna” cuprinde 292 imagini, dureaza 42 minute si va fi insotita de muzica unei dragi trupe rock din anii ’70. Va incepe ca de obicei la ora 20.10 in in Amfiteatrul “Gh.Bilascu” al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma. Acolo unde multi ati mai participat la proiectii organizate de Sectia Univesitara Cluj a CAR .

Imaginile nu le vor putea concura in calitate artistica pe cele ale maestrului Mihai Moceanu pe care le-ati vazut si aplaudat in seara de marti 3 mai. Dar speram sa va placa si pe unii sa va indemne sa visati..
Si numai visele visate in minute si ore de nesomn, pot deveni realitate…

Va asteptam !

Dinu si Marlene Mititeanu

Comments are closed.