Alianța pentru Cabane Montane – comunicat de presă
July 13, 2023 – 6:50 AM

Lumea asociațiilor montane din România a înregistrat zilele acestea o premieră. Cele trei asociații cu îndelungată tradiție – Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor (SKV), Clubul Alpin Român (CAR) și Societatea Carpatină Ardeleană (EKE) am decis …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » competitii, evenimente, Ultimele noutati

Liber la inscrieri – Maraton Apuseni msg systems, editia a IV-a, 24 mai 2014

Submitted by on February 5, 2014 – 11:08 AMNo Comment

Imagine - Liber la inscrieri pentru Maraton Apuseni 2014 R_1024Am dat startul inscrierilor la cea de-a IV-a editie, care se anunta mai bogata ca precedentele. Pentru editia cu numarul 4, din 24 mai 2014, am pregatit cateva surprize. 🙂 In primul rand, participantilor la proba de maraton le vom oferi un pachet de inscriere mai consistent, care contine in plus, fata de componentele celui de anul trecut, o pereche de jambiere de compresie. Pachetul de intampinare le este garantat doar primilor 600 de concurenti inscrisi (250 la maraton si 350 la semimaraton). Pentru castigatorii competitiei vor fi pregatite premii in bani si obiecte in valoare de 25 000 lei. De asemenea, programul din seara premierii va fi variat si atragator, ca la fiecare editie.

Traseul este, in linii mari, cel cu care unii dintre alergatori s-au familiarizat de la editiile precedente. Startul si sosirea vor avea loc la Pensiunea Skiland din Baisoara, iar circuitul va strabate zona de sud-est a masivului Gilau – Muntele Mare. Traseul va avea 7 puncte de alimentare/hidratare, accesand drumuri publice, drumuri forestiere si poteci montane marcate sau nemarcate.

O noutate a acestei editii consta in adaugarea unei noi categorii de varsta, 50+, categoriile de concurs fiind: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, si open, masculin si feminin – maraton si semimaraton. La proba Family (3,2 km) se vor putea inscrie echipe formate dintr-un adult si un copil in varsta de pana la 16 ani, impartite dupa varsta copilului:0-3, 4-6, 7-9, 10-12 si 13-15 ani.

Inscrierile se pot face aici: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere.

Urmariti-ne atat pe site, cat si pe Facebook, pentru a fi la curent cu noutatile.

Maraton Apuseni msg systems este organizat de catre Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj in colaborare cu Asociatia Natura Transilvaniei si cu Serviciul Public Judetean Salvamont-Salvaspeo Cluj.

Multumim tuturor celor implicati in organizare!
Fiti aproape, avem destul de munca si este nevoie de sprijin in continuare 🙂 !

Comments are closed.