2% pentru sustinearea activitatilor Clubului Alpin Roman
February 19, 2019 – 6:02 PM | Comments Off on 2% pentru sustinearea activitatilor Clubului Alpin Roman

Pentru a sprijini activitatea Clubului Alpin Roman prin redirecţionarea a 2% din impozitul plătit statului pentru salariul sau pensia din anul 2018, urmați paşii de mai jos până la data de 15 Martie 2019.
1. Descărcaţi …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » competitii, evenimente, pe munte

Cupa Mondiala de Catarare pe Gheata – etapa Busteni, 7-9 Feb. 2013

Submitted by on January 24, 2013 – 5:11 PMNo Comment

In perioada 7-9 februarie 2013 va avea loc la baza partiei Kalinderu din Busteni Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă. Aceasta este o etapa din cele 5. Celelalte 4 desfasurandu-se in Corea, Italia, Elvetia si Rusia.

Acest eveniment special este organizat de Clubul Alpin Roman în colaborare cu Primăria Buşteni, cu Federaţia Română de Alpinism şi Escaladă si cu UIAA – Uniunea Internaţională a Asociatiilor de Alpinism care este forul superior ce coordoneaza activitatile de alpinism si escalada internationale.

In cadrul competitiei se vor escalada 2 structuri artificiale de 12m acoperite cu gheaţă. Una din structuri este destinata probei de viteza, pe ea stabilindu-se si recordul mondial de 8,74 de secunde, si cealalta mult mai complexa, surplombanta, care este destinata probelor de dificultate are atat panouri de gheata cat si panouri dotate cu prize artificiale, care se parcurge cu pioleti si coltari speciali.. Gheaţa este menţinuta cu un sistem special de refrigerare proiectat si construit in Canada.

In etapa din Romania vor participa cei mai buni 90 de sportivi din 22 de ţări

Pe langa reportajele in direct, competitia se va transmite in direct prin internet pentru a putea fi vizualizata in toata lumea pe toata durata desfasurarii ei.

Informatii programul, impresii, galerie foto si transmisia in direct le puteti gasi pe site-ul oficial: www.iwcbusteni.ro pe pagina de facebook a concursului www.facebook.com/icwcbusteni sau la adresa de e-mail: iwcbusteni@clubulalpinroman.com

Comments are closed.