Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’
July 11, 2019 – 4:19 PM | Comments Off on Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’

                                                                           
Joi, 11 iulie 2019 / Cluj-Napoca

Clubul Alpin Român
Filiala Cluj organizează în intervalul 12 – 13 iulie 2019 tabăra de vară pentru
copii ’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’ sub umbrela cauzei msg
Maraton Apuseni. …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » evenimente, in reflector, pe munte

Tabăra toamnei, Retezat 30 aug/ 2 sept

Submitted by on August 16, 2018 – 8:38 PMNo Comment

Salut, prieteni

Pentru că de regulă Clubul Alpin Român organizează prin secția universitară clujeană Memorialul Cuxi din februarie a fiecărui an, ocazie la care colegii noștri cațără pe gheață, fac ski de tură și drumeție în condiții de iarnă în Retezat, m-am gândit ca începând cu acest an, să facem o ieșire la final de august și început de septembrie, atunci când toamna vrea deja să-și picteze muntele, când aerul nu mai e atât de fierbinte, iar ploile și vântul ne lasă să admirăm și să respirăm muntele. Luna septembrie e cunoscută ca fiind cea mai liniștită sub aspectul precipitațiilor și vântului în Retezat, în Carpații meridionali la modul general.

Am rezervat ca de obicei, întreaga cabană Gențiana și îi invit pe doritori, membri ai CAR sau invitați de-ai lor, să participe la unul dintre atelierele acestei tabere. Începători sau avansați, vom face deopotrivă cățărare în peretele Bucurei, drumeție în tot masivul, iar ca noutate, vom avea și un atelier de alergare montană, având în vedere “pedigriul” clubului, de organizator al Maratonului Apusenilor dar și trendul ascendent al acestui sport în țara noastră.

Vom merge de joi 30 august până duminică 2 septembrie, iar doritorii se pot înscrie sunandu-mă la 0747491588 sau scriindu-mi pe messenger, la Cotyso Igna.

Având în vedere că vom participa la o tabără montană a Clubului Alpin Român, nu vom accepta abateri de la regulile ce țin de siguranța fiecaruia dintre voi, dar aceste reguli vor face obiectul unor informări în cadrul fiecărui atelier.

Pe curând!

Cotyso Igna

Comments are closed.