Alianța pentru Cabane Montane – comunicat de presă
July 13, 2023 – 6:50 AM

Lumea asociațiilor montane din România a înregistrat zilele acestea o premieră. Cele trei asociații cu îndelungată tradiție – Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor (SKV), Clubul Alpin Român (CAR) și Societatea Carpatină Ardeleană (EKE) am decis …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » competitii, evenimente, Ultimele noutati

Înscrieri deschise la maratonul din inima Apusenilor!

Submitted by on February 10, 2015 – 6:05 PMNo Comment

logoMAMSGcolor2014

Cluj-Napoca, 10.02.2015

Maraton Apuseni msg systems te invită pe 30 mai 2015 să alergi pe unul din cele patru trasee montane care traversează crânguri, dealuri, ape și vârfuri ale Apusenilor. Dacă iubești alergarea montană, te așteptăm, indiferent de vârstă, la tabăra de bază de la stațiunea Muntele Băișorii să iei startul la una din cele două probe tehnice – maraton, semimaraton, la cros sau la proba family în care copii și părinți, aleargă împreună și împărtășesc bucuria mișcării în natură.

Maraton Apuseni msg systems sărbătorește pe 30 mai 2015 a V-a ediție și lansează cu această ocazie o probă nouă de concurs, crosul, dedicat celor care doresc să guste atmosfera unei competiții de alergare montană dar preferă un traseu mai scurt. O altă noutate pe care o aducem în acest an este modificarea traseelor de maraton și semimaraton. Ne dorim ca alergătorii să descopere frumusețea Apusenilor dar și priveliști noi, de aceea circuitul de alergare de la cele două probe este usor modificat comparativ cu cel din 2014.

Știm că Maraton Apuseni msg systems este o competiție iubită de comunitatea alergătorilor din România și ne bucurăm să vedem că an de an, concurenții se întorc în Apuseni pentru atmosfera pitorească de aici. Așa că am decis să le oferim peisaje noi și surprize despre care vor afla în curând pe site-ul oficial al competiției www.maratonapuseni.ro, unde am deschis înscrierile vineri, 30 ianuarie 2015.

Maraton Apuseni msg systems este organizat de Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj și Asociația Natura Transilvaniei, alături de partenerul oficial msg systems și de numeroși alți sponsori care iubesc Munții Apuseni și doresc să sprijine dezvoltarea armonioasă a zonei.

Maraton Apuseni msg systems s-a născut din dorința membrilor Clubului Alpin Român Secția Universitară Cluj de a pune în valoare Munții Apuseni, de a promova dezvoltarea sustenabilă a zonei și a tradițiilor locale. Maraton Apuseni msg systems este, astfel, un eveniment sportiv al prezentului, care poartă un puternic mesaj despre identitatea noastră locală”, spun organizatorii Maraton Apuseni msg systems.

Alergatori la Maraton Apuseni msg systems 2

Persoană de contact: Anca Berlo, coordonator comunicare

 comunicare@maratonapuseni.ro

 Facebook/maratonapuseni

 Twitter/MaratonApuseni

 YouTube/MaratonApuseni

Despre Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj: www.carclujuniv.org

Despre Natura Transilvaniei: www.naturatransilvaniei.ro

Comments are closed.