Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » in reflector

Formular – incidente si accidente montane

Submitted by on October 22, 2020 – 3:38 PMNo Comment

Punem la dispozitie prin amabilitatea lui Cosmin Andron (ghid montan UIAGM) un formular pentru strangere de informatii legat de accidentele montane din România.

Daca considerati ca acest formular este potrivit pentru inregistrarea de informatii legat de imprejurarile in care s-a produs un anume accident pe munte va rugam sa il completati.

Este important ca informatiile sa fie cat mai clare, fara ambiguitati, si cei care completeaza aceste informatii sa realizeze ca e important ca informatiile trebuie sa fie cat mai aproape de adevar. Doar in acest mod vom putea ajuta comunitatea si pe ceilalti participanti la activitati montane.

Ne va ajuta sa realizam statistici, sa vedem care sunt cauzele cele mai comune pentru producerea unor accidente, ne vor ajuta pe toti sa invatam din greselile altora.

Comments are closed.