Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’
July 11, 2019 – 4:19 PM | Comments Off on Tabăra de vară pentru copii ‘’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’

                                                                           
Joi, 11 iulie 2019 / Cluj-Napoca

Clubul Alpin Român
Filiala Cluj organizează în intervalul 12 – 13 iulie 2019 tabăra de vară pentru
copii ’Foaie verde de molid, educatie is what I need’’ sub umbrela cauzei msg
Maraton Apuseni. …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » pe munte

Memorial Bebe Nistorescu

Submitted by on September 26, 2013 – 10:39 AMNo Comment
Sambata 14.09.2013 s-a desfasurat in Ch. Dambovicioarei prima editie a memorialului Bebe Nistorescu, colegul nostru de club care ne-a parasit neasteptat din randurile noastre.
Bebe s-a bucurat foarte mult pentru traseul “Hornul lui Bebe” pe care l-am dedicat lui si chiar a parcurs prima lungime de coarda, in urma cu trei ani, dar a doua lungime nu a mai apucat sa o faca, dupa numai doua luni s-a rupt brusc, firul vietii lui, in muntii Rodnei.
Memorialul a fost organizat de Servicul Judetean Salvamont Arges pe baza unui program european, la care colegul nostru Sasa Halibei si alpinistii lui au realizat 12 trasee noi de escalada, foarte bine concepute si aranjate de Iulian Milea.
In concurs au fost inscrisi peste 100 de sportivi, incepand cu copii de sase anisori si incheind cu marii performeri ai judetului Arges: Vlad Teofil, Marius Gane, Alex Lungan, Tibi Biolan si altii, multi dintre ei membrii CAR.
Despre organizare si rezultate nu am multe de comunicat, las aceasta placere colegei noastre Camelia Manea, care a fost si ea, ca si Vasile Petec si cu mine, arbitrii de traseu.
Vremea nu a tinut cu noi, o ploaie de toamna ne-a insotit in partea doua a zilei si a scurtat putin din amploarea concursului.
In ansamblu, concursul a fost o reusita si exista toate conditiile materialele si umane ca sa fie urmat de alte trei editii in anii viitori.
Dan Vasilescu

Comments are closed.