Convocator: Adunare Generala a Clubului Alpin Român pentru 29 Mai 2024
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » in reflector

Formular de comandă: Alpinism – abilități de vară

Submitted by on May 29, 2022 – 9:30 PMNo Comment

Alpinism: Abilități de vară este un manual dezvoltat de Petzl Foundation și Uniunea Internațională a Asociațiilor de Alpinism (UIAA) și tradus de Clubul Alpin Român de către Raluca Ana (membră a Clubului Alpin Român Sucursala Brasov și Traducător Autorizat pe limba engleză, montaniard pasionat împreună cu Alexandru Păun (președintele Clubului Alpin Român și președintele Sucursalei Brașov).

Manualul are 392 de pagini de informații din mai multe domenii fiind o resursă cu practici de ultimă oră pentru orice montaniard care dorește să se perfecționeze, să capete noi competențe și să meargă în siguranță pe munte și pe trasee de alpinism.

Puteți găsi în paginile cărții informații importante despre mediul natural, orientare, meteorologie, prim ajutor, conducerea unui grup, nutriție și hidratare, pericole pe munte.

Cartea are 3 capitole distincte vaste legate de Drumeții alpine, Cățărare și Alpinism cu diverse tehnici pentru cățărarea la escaladă, cățărarea multipich, mersul pe ghețari, salvarea din avalanșe, salvarea din crevase.

Pentru comenzi:
https://forms.gle/ac4XYU8HJdZbQJE39

Comments are closed.