Alianța pentru Cabane Montane – comunicat de presă
July 13, 2023 – 6:50 AM

Lumea asociațiilor montane din România a înregistrat zilele acestea o premieră. Cele trei asociații cu îndelungată tradiție – Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor (SKV), Clubul Alpin Român (CAR) și Societatea Carpatină Ardeleană (EKE) am decis …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » evenimente, in reflector

UIAA Respect the Mountains Series 2017
Dambul Morii, Brasov, Romania

Submitted by on May 3, 2017 – 1:46 PMNo Comment

 13 Mai – Ziua Canionului – 7 Scări

RTM-logo-blue-on-whiteUIAA_4c_port_posKeen_logo_FC_rotatedFDC logo colorsigla-CAR-updatecdr9

În data de 13 Mai 2017 va avea loc un eveniment de ecologizare organizat de Floare de Colț Brasov împreună cu Clubul Alpin Român sub egida Respect the Mountains și patronat de Uniunea Internațională a Asociațiilor de Alpinism (UIAA).

Timp de o zi echipele de voluntari ale Clubului Alpin Român și Floare de Colt Brasov se vor implica în coordonarea echipelor de voluntari (copii) de la școlile din zona Brașov și Săcele care vor ecologiza zona Dâmbu Morii / Canionul 7 Scari, traseele turistice din Piatra Mare si în măsura în care este posibil ecologizarea altor trasee de turism și a platoului din masivul Piatra Mare.

3x1m_RTM_Romania_HIGH

Obiectivul principal este de a implica tineri în activități de ecologizare pentru a-i face conștienți că trebuie să respecte mediul, pentru a-i apropia de natură, de munte. Numărul de participanți este estimat la 200 de copii de la școli împreună cu profesori și 30 de voluntari.

Cei care doresc să participe ca voluntari sunt rugați să ia legătura cu Alexandru Păun – 0745055421

Comments are closed.