2% pentru sustinearea activitatilor Clubului Alpin Roman
February 19, 2019 – 6:02 PM | Comments Off on 2% pentru sustinearea activitatilor Clubului Alpin Roman

Pentru a sprijini activitatea Clubului Alpin Roman prin redirecţionarea a 2% din impozitul plătit statului pentru salariul sau pensia din anul 2018, urmați paşii de mai jos până la data de 15 Martie 2019.
1. Descărcaţi …

Read the full story »
pe munte

instruire

mediu

rapoarte de tura

etica alpină

Home » pe munte

Bursele pentru expeditii ale Clubului Apin Roman

Submitted by on February 6, 2014 – 11:05 AMNo Comment

Breathtaking Mont Blanc MassifFondul de Expeditii al CAR are ca scop acordarea anual a unui numar de 2 burse pentru expeditii romanesti sau mixte avind ca obiect ascensiuni in afara granitelor Romaniei, atit a traseelor in premiera cit si a repetarilor traseelor existente. Vor fi considerate ca eligibile acele proiecte care isi propun obiective tehnice (cu titlu orientativ, de exemplu un perete continuu de peste 350m inaltime si care presupune dificultati tehnice de escalada) si/sau la altitudine (de la 4000m alt in sus pe trasee ne-exploatate comercial in acel sezon si ne-echipate cu corzi fixe).

Intentia Clubului Alpin Roman de a pune baza acestor burse este aceea de a motiva si sustine progresul in alpinismul romanesc si in special a ascensiunilor realizate intr-un stil cat mai minimalist, cu impact de mediu cat mai redus precum si a ascensiunilor ce vizeaza realizari comensurate cu evolutia alpinismului in secolul 21.

Detalii aici: http://www.clubulalpinroman.net/despre-noi/burse-c-a-r-pentru-expeditii/

Comments are closed.