Convocator Adunarea Generala a Clubului Alpin Român pentru 17 Februarie 2024
January 14, 2024 – 8:52 PM

În urma deciziei Consiliului Director al Clubului Alpin Român din data de 8 Ianuarie 2024, se convoacă Adunarea Generală pentru data de 17 Februarie 2024 ora 16:00 la Căminul Alpin, Str. Morarului 22, Busteni.

Pe ordinea …

Read the full story »
pe munte

instruire

rapoarte de tura

etica alpină

Istorie CAR

Home » pe munte

Bursele pentru expeditii ale Clubului Apin Roman

Submitted by on February 6, 2014 – 11:05 AMNo Comment

Breathtaking Mont Blanc MassifFondul de Expeditii al CAR are ca scop acordarea anual a unui numar de 2 burse pentru expeditii romanesti sau mixte avind ca obiect ascensiuni in afara granitelor Romaniei, atit a traseelor in premiera cit si a repetarilor traseelor existente. Vor fi considerate ca eligibile acele proiecte care isi propun obiective tehnice (cu titlu orientativ, de exemplu un perete continuu de peste 350m inaltime si care presupune dificultati tehnice de escalada) si/sau la altitudine (de la 4000m alt in sus pe trasee ne-exploatate comercial in acel sezon si ne-echipate cu corzi fixe).

Intentia Clubului Alpin Roman de a pune baza acestor burse este aceea de a motiva si sustine progresul in alpinismul romanesc si in special a ascensiunilor realizate intr-un stil cat mai minimalist, cu impact de mediu cat mai redus precum si a ascensiunilor ce vizeaza realizari comensurate cu evolutia alpinismului in secolul 21.

Detalii aici: http://www.clubulalpinroman.net/despre-noi/burse-c-a-r-pentru-expeditii/

Comments are closed.